Utorak, Kolovoz 14, 2018
Text Size
Programi Programi za djecu

Fit KidsFit kids aerobic je nastao iz suvremene aerobike, popularan je i lako primjenjiv. Osim što utječe na cjelokupni

antropološki sustav, vježbanjem aerobika djeca se uvode u zdrav i aktivan život.

Kod djece rad treba uskladiti s karakteristikama njihova rasta i razvoja, te osobinama i sposobnostima. Važno je da tjelesno vježbanje postane djetetu izvor igre, zabave i zadovoljstva. Sve igre koje se provode na satu nemaju natjecateljski karakter, već imaju za cilj da se različitim igrama podigne samopouzdanje djeteta, i da svako dijete bude jednako uspješno.

Djeca današnjice su sklona sjedenju pred televizijom, i mnogo im je teže biti u formi nego prijašnjim generacijama. Televizija, te videoigre mogu progutati ogromne količine vremena, a roditelji imaju manje vremena za aktivnosti s djetetom nego nekada. Sve je manje kretanja, pješačenja, odlazaka u prirodu, a više prevladava sjedalački način zivota, što rezultira pretilošću, poremećajem prehrane, povišenim krvnim tlakom te kolesterolom.

Jedan od najvažnijih ciljeva igre je kretanje. Kroz igru djeca se uče snalaziti u različitim situacijama, ujedno se zabavljaju, druže s vršnjacima, te imaju osjećaj vrijednosti.

Dobrobiti:
  • Pozitivni utjecaji na psihomotoričke sposobnosti djece (fleksibilnost, koordinacija, izdržljivost, ravnoteža, jakost)
  • Pozitivni utjecaj na poremećaje u prehrani
  • Povećanje stupnja samopoštovanja
  • Socijalizacija
  • Prevencija kardio-vaskularnih bolesti

Programi

Cijena

Mjesečna članarina - dolasci 3 puta tjedno - 2x tjedno - 200 kn (utorak i četvrtak od 19-20 naplaćuje se članarina, subotom od 10-11 GRATIS TRENINZI, otvoreni za žene svih dobnih skupina)

Osigurano mjesto u grupi subotom, imaju upisani članovi, Subotom nije potrebna najava, ulaz je slobodan do popunjenja dvorane na taj dan. GRATIS treninzi subotom održavat će se do kraja 2017 godine.

Tko je OnLine

Trenutno aktivnih Gostiju: 4 

Tražilica

Callanetics

Najbrži program u poboljšanju mišićne izdržljivosti.

Više informacija