Petak, Lipanj 22, 2018
Text Size

Zdrava prehrana

Dnevni unos ugljikohidrata, proteina, vitamina i minerala bitan je za dobro zdravlje i vitalnost.

Problemi s prekomjernom težinom i nedostatkom hranjivih sastojaka nastaju uglavnom zbog loših prehrambenih navika, kao što su prejedanje, preskakanje obroka, i jo-jo dijete,stres, lijekovi, pušenje, alkohol i loše navike uzimanja hrane, te nedostatak vode.

Dijete koje ljudi provode sa smanjenim brojem kalorija rijetko osiguravaju sve hranjive sastojke koje vaše tijelo treba, te dovode do zdravstvenih poremećaja.

Mnogo puta se događa da se u dijeti izbjegava određena vrsta hrane, kao što je npr. Proteinska dijeta ovdje se događa sljedeće u fazi jedenje proteine, odnosno mesa, ribe, sira čak je dozvoljena, odlaze masne naslage i organizam se prazni, međutim čim počnete jesti ugljikohidrate, događa se upravo nuspojava, a to je da organizam nema smisla za šalu i on počinje spremati te ugljikohidrate jer ne zna kad ćete mu ih opet oduzeti. I naravno događa se debljanje. Za naš organizam vrlo je važno da dobivate sve hranjive sastojke svaki dan, kako bi naša tijela mogla ispunjavati svoje vitalne funkcije metabolizma a to su rast, obnavljanje, detoksifikacija i reprodukcija.

Herbalife sustav vam pruža pomoć kod opskrbe mikrohranjivim tvarima,te nam omogućava da smanjimo količinu kalorija koje unosimo, dok istovremeno održavamo dovoljan unos vitamina, minerala i hranjivih tvari koje su nužne za dobro zdravlje.

Stroge dijete također oduzimaju sav užitak koji može priuštiti uzimanje hrane.

Tko je OnLine

Trenutno aktivnih Gostiju: 21 

Tražilica

Hipokrat

Sve što jedemo gradi nas i mijenja a o onome što smo putem hrane unijeli u naš organizam ovisi naša snaga, naše zdravlje, naš život!

Više informacija