Utorak, Kolovoz 14, 2018
Text Size

Društvo športske rekreacije "Active energy"

Osnovne djelatnosti kluba su planiranje rada i razvitka aerobica, fitnessa i body buildinga, organiziranje i provođenje redovitih sustavnih treninga članova, razvoj motoričkih i funkcionalnih sposobnosti, očuvanje i unapređenje, zdravstvenog statusa, te poduka i trening djece i mladeži usmjeren na razvoj sportskog duha i ljubavi prema sportu.

CallaneticsNikada nije postojao program tako brz u poboljšanju mišićne izdržljivosti kao callanetics metoda.

Više informacija

PilatesKombinacija vježbi snage, yoge i stretchinga. Metoda učvršćivanja i izduživanja mišića.

Više informacija...

tihana4Program koji spaja različite vrste aerobic programa kao što su: aerobic, step, tae bo, body workout, fat burning.

Više informacija

Fit KidsFit kids aerobic je nastao iz suvremene aerobike, popularan je i lako primjenjiv. Osim što utječe na cjelokupni

Više informacija...

Zdrava prehrana

Dnevni unos ugljikohidrata, proteina, vitamina i minerala bitan je za dobro zdravlje i vitalnost.

Problemi s prekomjernom težinom i nedostatkom hranjivih sastojaka nastaju uglavnom zbog loših prehrambenih navika, kao što su prejedanje, preskakanje obroka, i jo-jo dijete,stres, lijekovi, pušenje, alkohol i loše navike uzimanja hrane, te nedostatak vode.

Dijete koje ljudi provode sa smanjenim brojem kalorija rijetko osiguravaju sve hranjive sastojke koje vaše tijelo treba, te dovode do zdravstvenih poremećaja.

Mnogo puta se događa da se u dijeti izbjegava određena vrsta hrane, kao što je npr. Proteinska dijeta ovdje se događa sljedeće u fazi jedenje proteine, odnosno mesa, ribe, sira čak je dozvoljena, odlaze masne naslage i organizam se prazni, međutim čim počnete jesti ugljikohidrate, događa se upravo nuspojava, a to je da organizam nema smisla za šalu i on počinje spremati te ugljikohidrate jer ne zna kad ćete mu ih opet oduzeti. I naravno događa se debljanje. Za naš organizam vrlo je važno da dobivate sve hranjive sastojke svaki dan, kako bi naša tijela mogla ispunjavati svoje vitalne funkcije metabolizma a to su rast, obnavljanje, detoksifikacija i reprodukcija.

Herbalife sustav vam pruža pomoć kod opskrbe mikrohranjivim tvarima,te nam omogućava da smanjimo količinu kalorija koje unosimo, dok istovremeno održavamo dovoljan unos vitamina, minerala i hranjivih tvari koje su nužne za dobro zdravlje.

Stroge dijete također oduzimaju sav užitak koji može priuštiti uzimanje hrane.

Cijena

Mjesečna članarina - dolasci 3 puta tjedno - 2x tjedno - 200 kn (utorak i četvrtak od 19-20 naplaćuje se članarina, subotom od 10-11 GRATIS TRENINZI, otvoreni za žene svih dobnih skupina)

Osigurano mjesto u grupi subotom, imaju upisani članovi, Subotom nije potrebna najava, ulaz je slobodan do popunjenja dvorane na taj dan. GRATIS treninzi subotom održavat će se do kraja 2017 godine.

Tko je OnLine

Trenutno aktivnih Gostiju: 9 

Raspored programa

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.