Petak, Prosinac 14, 2018
Text Size

Herbalife

Ljudi se debljaju kada uzimaju više energije kroz hranu (kalorija) nego što je njihova tijela mogu potrošiti u svakodnevnim aktivnostima. Vaše tijelo mršavi kada potrošite više energije nego je unosite. Spremljena tjelesna masnoća se pretvara u energiju da bi nadoknadila tu razliku.

Herbalife

Herbalife Formula 1, 2, 3 i Termojetics čaj, djeluju na Vaše tijelo kao dio proizvoda koji pomažu kontroli kalorija u Vašem organizmu, stvarajući ravnotežu, i ostvarujući gubitak težine bez uobičajenih iskustava koja prate dijete, gubitak energije, izrazite potrebe za hranom i napadaje gladi.

Da biste izgubili težinu s Herbalifeom:
  • Uzimate 2 obroka Formule 1, uzimate komprese i jedete jedan normalan obrok dnevno prema svojem izboru. Možete nastaviti jesti hranu koju volite.
Da bi održali težinu s Herbalifeom:
  • Jedan obrok dnevno zamijenite Formulom 1, uzimate komprese i jedete dva obroka po svom izboru.

Herbalife je testiran i odobrena mu je prodaja kao vrhunskom nutricionističkom proizvodu, on se po zakonu definira kao hrana. Herbalife sustav je program koji mijenja oblik tijela, tj. Odnos indexa tjelesne mase, centimetre, te zdravstvene rizike.

Provodi se pod kontrolom

Herbalife nije kompanija koja se bavi dijetama, već je ona nutricionistička kompanija, ima svoj laboratorij za staničnu i molekularnu nutricionistiku na Sveučilištu u Kaliforniji(UCLA) Pa tako imamo Herbalife sustave za život pod nazivom:

Tko je OnLine

Trenutno aktivnih Gostiju: 16 

Tražilica

Hipokrat

Sve što jedemo gradi nas i mijenja a o onome što smo putem hrane unijeli u naš organizam ovisi naša snaga, naše zdravlje, naš život!

Više informacija