Ponedjeljak, Rujan 24, 2018
Text Size
Programi
 • Programi
  Različiti programi koje Vam možemo ponuditi...
 • Callanetics

  CallaneticsNikada nije postojao program tako brz u poboljšanju mišićne izdržljivosti kao callanetics metoda. Idealan za gubljenje težine, uz istovremeno oblikovanje mišića. Ova metoda uključuje rad svih mišića u aerobnom režimu rada, uz upotrebu bučica, bez koreografije. Callanetics „Active Energy“ sastoji se od tri dijela, odnosno 3 različita treninga koji čine jedinstvenu cjelinu (cardio callanetics, workout callanetics, te kombinacija) Najbolji rezultati postižu se ako se program provodi 3 puta tjedno, tako da se u jednom tjednu obrade sva tri treninga.

  Dokazano je da se callaneticsom za mjesec dana vježbanja može izgubiti 1 kg masnog tkiva, bez promjena načina prehrane (bez povećanja ili smanjenja unosa hrane).

 • Mix Aerobic
  Fat burning

  Program koji spaja različite vrste aerobic programa kao što su: aerobic, step, tae bo, body workout, fat burning. Programi se izmjenjuju, što onemogućava tijelo da se navikne na istu vrstu treninga, i u tom slučaju stagnira. Mix program omogućava da tijelo izložite pozitivnom stresu, mijenjajući programe omogućava vam bolji napredak.

Cijena

Mjesečna članarina - dolasci 3 puta tjedno - 2x tjedno - 200 kn (utorak i četvrtak od 19-20 naplaćuje se članarina, subotom od 10-11 GRATIS TRENINZI, otvoreni za žene svih dobnih skupina)

Osigurano mjesto u grupi subotom, imaju upisani članovi u grupu od 19 do 20 sati, Subotom nije potrebna najava, ulaz je slobodan do popunjenja dvorane na taj dan. GRATIS treninzi subotom održavat će se do kraja 2018 godine.

Tko je OnLine

Trenutno aktivnih Gostiju: 15 

Tražilica

Callanetics

Najbrži program u poboljšanju mišićne izdržljivosti.

Više informacija